JUSTEVA - Om Eva Just

Jeg har mine rødder i en forblæst vestjysk gård og er vokset op i et diskussionspræget grundtvigiansk miljø.

Jeg er uddannet sygeplejerske, sociolog, Ph.d. i organisatorisk læring, terapeut, supervisor og har deltaget i mange musikkurser.

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1971 og har som sygeplejerske især arbejdet med børne- og voksenpsykiatri, distriktspsykiatri samt unge misbrugere. Her startede jeg også min lederkarriere som afdelingssygeplejerske og oversygeplejerske.

I perioden 1987 – 2000 arbejdede jeg som underviser, konsulent og leder i to forskellige efteruddannelsesafdelinger i Århus amt – SUKA og Århus Kommunehospital

Justeva

Fra 2000 - 2005 kombinerede jeg et Ph.d. forløb ved Institut for Læring og Filosofi med start af egen virksomhed. Jeg har i 6 år været ekstern lektor, især som underviser i medicinsk pædagogik og specialevejledning ved samme institut.

Fra 2005 – 2015 var jeg deltidsansat underviser- og supervisor ved Via University College og har samtidig arbejdet som supervisor på forskellige arbejdspladser, især indenfor det palliative og psykiatriske område. Har endvidere haft oplæg om tværfaglighed ved en række konferencer og har faciliteret tværfaglige processer på forskellige arbejdspladser.

Jeg arbejder i dag kun i begrænset omfang.


Min tid går i stedet med saxofonspilleri, barnebarnet Pelle, familie og venner, hus- og havearbejde, fortsat lidt skriverier samt lokalpolitisk arbejde i Trøjborg Fællesråd.

Billede tegnet af hospitalskloven Marta Sanchez Sevilla

 

Kontakt Justeva

Jeg har kontor på adressen:

Eva Just

Aldersrovej 23 D

8200 Aarhus N

(+45) 21 80 13 18

 

Send e-mail